Technical Lead (Utrecht)

Kom kennismaken

Technical Lead (Utrecht)

Ben jij een ervaren developer die zich graag bemoeit met product, proces én team? In deze rol kan het allemaal!

32 - 40 uur

Wat je voor ons betekent

Als TL bij Infi ben je één van de pijlers van ons bedrijf. Je bent die developer die graag de architectuur van een product bedenkt, die voor de klant de trusted advisor is en voor het team de lead en vraagbaak. Maar je bent geen manager; jij vindt het veel leuker om het grootste deel van je tijd met code bezig te zijn!

Je gaat als meewerkend leider van één van onze zeven klantteams ontwikkelen aan een (meestal door ons opgezet) systeem. Je werkt voor scale-ups zoals NLZIET, iChoosr en Picnic. Óf juist voor een volledig autonoom team in een grotere organisatie, zoals het GVB. Spannend, want de keuzes die jij maakt, maken voor onze klanten het verschil tussen succes en falen.

Bij Infi werken we agile. De teams kiezen bijvoorbeeld Scrum of Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt samen met een PO van de klant en met onze andere developers - stuk voor stuk eigengereide professionals met een mening over softwareontwikkeling. We hebben allemaal onze specialiteiten, maar voor de variatie klussen we graag aan alle onderdelen van de stack.

Wij leunen op geautomatiseerde tests en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk! 

Nog nooit bij Infi langs geweest? Bekijk hier alvast ons Utrechtse kantoor. Of lees ons manifest om te lezen hoe we werken.

Onze tech stack

Op de backend werken we bijvoorbeeld met .NET Core, in PHP met een modern framework, of met NodeJs (vaak met TypeScript). Aan de frontend werken we momenteel vaak met Vue, maar ook React en Angular komen voorbij. We hebben natuurlijk allemaal zo onze voorkeuren, maar we blijven flexibel en kijken graag wat het beste past bij het team en het project.

Verder experimenteren we graag, momenteel bijvoorbeeld met Svelte, Deno, en Rust. In lopende projecten zie je dus ook dat we veel aandacht besteden aan up to date (of zelfs edge) te zijn.

Als het gaat om ontwerp- en ontwikkel-principes, zijn wij fan van (niet-dogmatisch gebruik van) Test-Driven Development en Domain-Driven Design. We passen verder graag Continuous Integration en Continuous Deployment toe in onze projecten. We experimenteren constant en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten niet vast aan onze tooling, maar we werken onder meer met:

Wat je bij ons kunt leren

Je krijgt bij ons veel vrijheid - en dus verantwoordelijkheid - om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft jezelf te ontwikkelen! 

Kansen genoeg: 

  • Je bent omringd door slimme, ervaren developers.

  • Iedereen kan bij ons meedenken en -praten over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.

  • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groep collega's in een zelfgekozen onderwerp.

  • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.

  • We hosten meet-ups. In tijden van thuiswerken vragen we experts uit het veld om ons een virtuele cursus op maat te komen geven.

  • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Interessante conferentie? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Hier geen lange lijst met no-brainers of managementeisen. We zijn simpelweg op zoek naar een goede techneut, die dingen voor elkaar krijgt en de leiding kan en wil nemen in een team. Als jij je daarin herkent, neem dan vooral contact met ons op.

Een sollicitatie is een dialoog

Wij willen ontdekken of je bij ons past, maar jij moet ook een goede afweging kunnen maken. We starten daarom met een kennismakingsgesprek.

Iedereen nog steeds enthousiast? Dan willen we de inhoud in! We willen over code praten - maar geen zorgen, geen whiteboard-coding of zo. Jij stuurt ons jouw open-source, of maakt onze take-home-opdracht, en bespreekt die met één van onze developers.

Ons proces ziet er zo uit:

Dit krijg je ervoor terug:

Een goed salaris. Je instapsalaris hangt af van je ervaring, en daarna groei je jaarlijks volgens een transparant systeem. We zijn niet de beste betalers in deze competitieve markt, maar dat compenseren we ruimschoots met een eerlijke salarisgroei en hele goede arbeidsomstandigheden.

Aandacht voor jouw ontwikkeling. Je mag ons geld en onze tijd inzetten om te leren, binnen én buiten Infi. Generalist of specialist, ondernemer of evangelist: jij bepaalt.

Fijn werken
staat voorop, wij geven graag geld uit aan goed materiaal en de juiste licenties. Het is trouwens ook jóuw geld: bij een vast contract krijg je certificaten van aandelen in Infi.

Zo zetten we jouw werkgeluk centraal:

hardware & OS naar keuze

ontwikkelings-budget

degelijk pensioen

mede-eigenaarschap

conferenties & meetups

aandacht

Wil je eens kennismaken?

Solliciteer via de oranje knop hieronder. Of bel eerst met Jiska: 030 - 23 25 888.


P.S: Wij vinden diversiteit in de organisatie belangrijk en we streven hard naar een meer divers samengesteld team! Help jij ons, op jouw eigen manier?