Ben jij het antwoord?

Wij hebben het aardig voor elkaar: 41 slimme mensen met een buitenproportionele passie voor techniek, klanten met wereldveroverende ambitie en heel veel lol.

Word jij onze 42ste Infiër?

Keiharde nerds 

Bij Infi kom je thuis als je, net als wij, warmloopt voor het ontwikkelen van mooie software en slimme oplossingen. Dit doen we dagelijks in hechte agile teams. We werken voor snelgroeiende klanten die 100% draaien op techniek die wij voor hen bouwen. Daarop selecteren wij onze opdrachtgevers: IT moet in de kern van hun organisatie zitten. Zo zorgen wij ervoor dat elke regel code die wij tikken ook écht verschil maakt. En dat voelt goed.

Past dat bij je? Dat is een goed begin.

Ben je benieuwd naar hoe een 'typisch' jaar er bij Infi uitziet? Wil je meer lezen over Danny's JsonMapper, Henri's slimme-meter-uitlezer, of scrollen door onze andere technische blogs? Wil je in (extreem veel) detail lezen hoe we graag software maken? Wil je in ons Utrechtse kantoor rondkijken? Leuk dat je nieuwsgierig bent! Onze kantoren in Amsterdam en Nijmegen zijn voorlopig alleen nog IRL te bekijken.

Maak hier alvast kennis met een paar van je collega's:

Steven

Developer

Kirsten

HR-manager

Jelger

Developer

Marije

Developer

Joralf

Scrum Master / MT-lid

Rachid

Developer

Max

Developer

Suzan

Developer

Jeroen

CTO

Luca

Technical Lead

Klanten die goed bezig zijn

Bij Infi werk je voor snelgroeiende klanten die impact op de wereld willen maken. Ze hebben ambitie, budget en een rap opschalende organisatie. 

We werken met klanten waarmee het klikt. We willen elkaar begrijpen, we gaan tenslotte voor langdurige samenwerking. Wij detacheren niet, maar we vervullen de rol van CTO én developer bij onze klanten. We worden echt onderdeel van hun organisatie. Tegelijk blijven we kritisch en eerlijk over wat er wel kan en wat niet.

Utrecht

ons stadsie sinds '03

Amsterdam

onze eigen scale-up

Nijmegen

fonkelnieuwe start-up

Nóg meer weten?
Check onze website!