Software developer (Utrecht)

Kom kennismaken

Software developer (Utrecht)

Word jij de 42ste Infiër?

32 - 40 uur

Hoe je bij ons verschil maakt

Je gaat als developer binnen één van onze vijf tot zeven klantteams werken aan een (meestal door ons opgezet) systeem. Je werkt voor scale-ups zoals NLZIET, iChoosr en Picnic. Óf juist voor een volledig autonoom team in een grotere organisatie, zoals het GVB of de NPO. Spannend, want de keuzes die jij maakt, maken voor onze klanten het verschil tussen succes en falen.

Bij Infi werken we agile. De teams kiezen bijvoorbeeld Scrum of Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt samen met een PO van de klant en met onze andere developers. We hebben allemaal onze specialiteiten, maar voor de variatie klussen we graag aan alle onderdelen van de stack.

Wij leunen op geautomatiseerde tests en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Als je wilt, kun je hier vast ons kantoor in Utrecht bekijken. Of lees The Infi Way om te weten te komen hoe we werken.

Onze tech stack

Op de backend werken we bijvoorbeeld met .NET Core, in PHP met een modern framework of met NodeJs (vaak met Typescript). Aan de frontend werken we momenteel vaak met Vue, maar ook React en Angular komen voorbij. We hebben natuurlijk allemaal zo onze voorkeuren, maar we blijven flexibel en kijken graag wat het beste past bij het team en het project.

Verder experimenteren we graag, momenteel bijvoorbeeld met Svelte, Deno en Rust. In lopende projecten zie je dus ook dat we veel aandacht besteden aan up to date (of zelfs edge) zijn.

Als het gaat om ontwerp- en ontwikkel-principes, zijn wij fan van Test Driven Development en Domain-Driven Design. We passen graag Continuous Integration en Continuous Deployment toe in onze projecten. We experimenteren constant en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten niet vast aan onze tooling, maar we werken onder meer met:

Weet je nu al genoeg?

Solliciteer direct via de oranje knop (of lees daaronder meer over onze perks en het sollicitatieproces)!

Wat je bij ons kunt leren

Je krijgt bij ons veel vrijheid - én veel verantwoordelijkheid - om je rol in te vullen zoals jij wilt. Op één voorwaarde: dat je jezelf blijft ontwikkelen!

Kansen genoeg: 

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers.

 • Je krijgt van ons structureel de tijd. Onze developers zijn 75% van hun week declarabel aan het werk voor klanten.

 • Iedereen kan bij ons meedenken en -praten over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.

 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groep collega's in een zelfgekozen onderwerp.

 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.

 • We hosten en bezoeken meet-ups.

 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Interessante conferentie? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!

Wat we van jou verwachten

Jij...

 • bent gek op klooien met computers;

 • wordt enorm blij van mooie code;

 • wordt nog blijer als die code waarde toevoegt voor gebruikers;

 • heb ervaring met bijvoorbeeld C#, PHP, React (Native);

 • werkt graag samen, met collega én klant;

 • leert graag nieuwe dingen;

 • deelt je kennis graag met anderen.

Ons selectieproces in beeld:

Dit krijg je ervoor terug

Een goed salaris. Je instapsalaris hangt af van je ervaring, en daarna groei je jaarlijks volgens een transparant systeem.

Aandacht. Developers staan centraal. Je mag ons geld en onze tijd inzetten om te leren, binnen én buiten Infi. We praten met elkaar. Iedereen heeft een stem - niet alleen in de techniek, maar in over de bedrijfsvoering.

Fijn werken staat voorop, wij geven graag geld uit aan goed materiaal en de juiste licenties. Het is trouwens ook jóuw geld: bij een vast contract krijg je certificaten van aandelen in Infi.

Zo zetten we jouw werkgeluk centraal:

hardware & OS
naar keuze

ontwikkelings-budget

pensioen

mede-eigenaarschap

conferenties & meetups

aandacht

Past dat bij je? Dat is een goed begin.

Solliciteer direct via de oranje knop hieronder of bel eerst met Jiska op 030 - 23 25 888.

P.S: Wij vinden diversiteit in de organisatie belangrijk en we streven samen hard naar een meer divers samengesteld team! Kandidaten die bijdragen aan onze diversiteit nodigen we dan ook nadrukkelijk uit te solliciteren.