Software developer (Nijmegen)

Kom kennismaken

Software developer (Nijmegen)

Bouw jij behalve aan webapplicaties ook graag mee aan een nieuwe vestiging? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Full-time / Part-time · Nijmegen

Begin dit jaar is onze vestiging in Nijmegen opgericht met een team van 5 ontwikkelaars. Wanneer jij ons team komt versterken, kom je in een informeel team terecht waar je veel voor het zeggen hebt.

We werken aan sterk uiteenlopende projecten van legacy tot greenfield en frontend tot backend. Uiteraard heeft iedereen een voorkeur voor het type projecten en daar houden we zeker rekening mee, er is dus genoeg kans om te groeien.

Hoe ziet je week er uit?

Je werkt 75% van je tijd aan projecten voor klanten. Daar werken we volgens de agile principes van scrum of kanban afhankelijk van wat het beste bij het project en de klant past. Je werkt samen met minimaal 1 andere Infiër en het team van de klant. De klant levert een product owner met domeinkennis aan. We rollen het liefst alles zo snel mogelijk uit zodat we direct resultaten kunnen zien.

De overige 25% van je tijd spendeer je aan een van vele onderwerpen. Je kan helpen meebouwen aan het bedrijf door te focussen op onze jaardoelen. Je kan werken aan je persoonlijke vaardigheden door nieuwe tech te leren. Je kan je onbeperkte opleidingsbudget gebruiken om congressen bij te wonen. Je kan leergangen voor je collega's organiseren om samen dingen te leren of leergangen van andere collega's bijwonen.

Kijk ook eens naar ons manifest!

Onze tech stack

Wij zijn niet bang om nieuwe tools te leren. Iedereen bij Infi werkt in meerdere talen en op meerdere platforms. Veel van onze backend projecten zijn gebouwd in NodeJS/TypeScript, .NET Core of Java. Maar we schromen niet om een nieuwe taal in te zetten. Daarnaast doen we veel web frontend projecten in Vue en React.

Automatisering staat bij ons hoog in het vaandel. Bijna al onze projecten bevatten automatische unit testing, deployments en code analysis. Dat alles om met zo min mogelijk moeite zo veel mogelijk waarde te kunnen leveren.

Als je meer wil weten over hoe wij werken op onze projecten dan kan je hier lezen over The Infi Way.

We zitten niet vast aan onze tooling, maar we werken onder meer met:

Wat je bij ons kunt leren

Je krijgt bij ons veel vrijheid - en dus verantwoordelijkheid - om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft jezelf te ontwikkelen!

Kansen genoeg:

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen. Van frontend-fanaat tot backend-baas, ieder z'n specialiteit.
 • Iedereen denkt en praat mee over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.
 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groepje in een zelfgekozen onderwerp. Een soort mini-opleiding!
 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.
 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Toffe conferentie in het buitenland? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Jij...

 • helpt met de groeispurt van een nieuwe vestiging;
 • bent niet bang voor klanten en denkt graag met ze mee;

 • wordt enorm blij van mooie code;

 • wordt nog blijer als die code waarde voor gebruikers toevoegt;
 • werkt het liefst in een taal als TypeScript, C#, of Java;
 • leert graag nieuwe dingen;
 • deelt je kennis graag met anderen.

Ons selectieproces in beeld:

In tijden van thuiswerken voeren we onze kennismakingsgesprekken virtueel.

Dit krijg je ervoor terug

Een goed salaris. Je instapsalaris hangt af van je ervaring, en daarna groei je jaarlijks volgens een transparant systeem.

Aandacht voor jouw ontwikkeling. Je mag ons geld en onze tijd inzetten om te leren, binnen én buiten Infi. Generalist of specialist, ondernemer of evangelist: jij bepaalt.

Fijn werken staat voorop, wij geven graag geld uit aan goed materiaal en de juiste licenties. Het is trouwens ook jóuw geld: bij een vast contract krijg je certificaten van aandelen in Infi.

Zo zetten we jouw werkgeluk centraal:

hardware & OS
naar keuze

ontwikkelings-budget

degelijk pensioen

participatie

conferenties
& meetups

aandacht

Kom je binnenkort eens kennismaken?

Solliciteer direct met de oranje knop hieronder. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen of mailen met Matthijs. Hopelijk tot snel!