Senior developer

Kom kennismaken

Senior developer gezocht

Ben jij koning(in) van de code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FULL-TIME · UTRECHT

Wat je bij ons gaat doen

Je gaat als ervaren developer binnen één van onze zeven klantteams werken aan de (door)ontwikkeling van een volledig door ons gebouwd systeem. Je werkt voor klanten zoals NLZIET, iChoosr en Picnic. Je gaat dit binnen de front- én backend doen. Lekker veel variatie dus!

De meeste van onze teams werken volgens de agile principes van Scrum en Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt in je team samen met je klant (die levert een Product Owner), een Technical Lead (misschien jij wel?) en andere developers.

Samen zijn jullie volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product van je klant. Het kan dus zijn dat je de ene dag met een design aan het pielen bent om de volgende dag in een database te klussen. Wij werken hecht samen en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Onze tech-stack

In welke taal je gaat werken zal verschillen. We werken veel in .NET, maar ook in PHP en Scala. Daarnaast zijn we op dit moment ook aan het experimenteren met Clojure en Elm. Frontend-technisch doen we op het moment veel in Angular, maar ook React en VueJS komen voorbij. We zijn flexibel en kijken graag per project wat het beste past.

Qua ontwerp- en ontwikkel-principes zijn wij fan van Test Driven Development en Domain-Driven Design. Ook termen als Continuous Integration en Continuous Deployment komen hier vaak voorbij vliegen. We experimenteren veel en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten zoals je begrijpt niet vast aan onze tools, maar een paar van onze favorieten zijn:

Wat je bij ons kan leren

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Althans, op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft met nieuwe dingen leren en jezelf verbeteren! Kansen genoeg, om er maar een paar te noemen: 

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen. Van frontend-fanaat tot backend-baas, ieder z'n specialiteit.
 • Iedereen denkt en praat mee over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.
 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groepje in een zelfgekozen onderwerp. Soort mini-opleiding!
 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.
 • Elke maand hosten we een meetup die we interessant vinden. Van accessibility tot onze vrienden van DomCode, genoeg inspiratie!
 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Toffe conferentie in het buitenland? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Jij...

 • was vroeger als kleine nerd al niet achter je computer vandaan te slaan;
 • bent nog steeds gek op klooien met computers;
 • wordt enorm blij van mooie code;
 • wordt nog blijer als die code waarde voor gebruikers toevoegt;
 • doet dit het liefst in een taal als Scala, C# of PHP;
 • bent niet bang voor klanten;
 • leert graag nieuwe dingen;
 • leert deze dingen ook graag aan anderen.

Dit krijg je ervoor terug

Naast standaard perks als een goed salaris en een dagelijkse uitgebreide lunch, vinden we kennisdeling & ontwikkeling enorm belangrijk. Wij zijn continu aan het zoeken naar manieren waarop het beter kan. Dat doen we binnen én buiten Infi. 

Om je hierbij te helpen krijg je van ons de volgende perks:

Ontwikkelingsbudget

Remote werken

Hardware naar keuze

Reiskosten vergoed

Volledig pensioen

Pensioenadvies

Conferenties & meetups

Toffe uitjes

Headspace-account

Onbeperkt perenijsjes

Kom je eens kennismaken?

Klik op de oranje knop hieronder en laat wat van je horen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd even bellen met Jiska op 030 - 23 25 888. Hopelijk tot snel!

P.S: we horen wel eens dat mensen niet durven te solliciteren omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Nergens voor nodig - je bent waarschijnlijk beter dan je denkt!