Ondernemende developer gezocht

Kom kennismaken

Ondernemende developer gezocht

Ben jij koning(in) van de code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wat je bij ons gaat doen

Je gaat als ervaren developer binnen onze nagelnieuwe vestiging in Amsterdam werken aan de doorontwikkeling van een volledig door ons gebouwd systeem. Je gaat dit binnen de front- én back-end doen. Lekker veel variatie dus!

Omdat je in een net opgerichte vestiging aan de slag gaat zijn nog niet alle paden gebaand. Dit betekent dat we een ondernemende collega zoeken die het geen probleem vindt om in een klein team volgens een nog niet volledig uitgestippeld proces te werken. Heb je altijd al je eigen stempel op een bedrijf willen drukken? Dit is je kans!

We werken bij voorkeur volgens de agile principes van Scrum en Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt in je team nauw samen met je klant, die een Product Owner levert, en samen zijn jullie volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product. Het kan dus zijn dat je de ene dag met een design aan het pielen bent om de volgende dag in een database te klussen. Wij werken hecht samen en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Onze tech-stack

In welke taal je gaat werken zal verschillen. We werken veel in .NET, maar ook Java, PHP en Scala passeren de revue. Daarnaast zijn we op dit moment ook aan het experimenteren met Clojure en Elm. Frontend-technisch doen we op het moment veel in Angular, maar ook React en VueJS komen voorbij. We zijn flexibel en kijken graag per project wat het beste past.

Qua ontwerp- en ontwikkel-principes zijn wij fan van Test Driven Development en Domain-Driven Design. Ook termen als Continuous Integration en Continuous Deployment komen hier vaak voorbij vliegen. We experimenteren veel en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten zoals je begrijpt niet vast aan onze tools, maar een paar van onze favorieten zijn:

Wat je bij ons kan leren

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Althans, op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft met nieuwe dingen leren en jezelf verbeteren! Kansen genoeg, om er maar een paar te noemen: 

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen. Van frontend-fanaat tot backend-baas, ieder z'n specialiteit.
 • Iedereen denkt en praat mee over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.
 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groepje in een zelfgekozen onderwerp. Soort mini-opleiding!
 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.
 • Elke maand hosten we een meetup die we interessant vinden. Van accessibility tot onze DevOps, genoeg inspiratie!
 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Toffe conferentie in het buitenland? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Jij...

 • was vroeger als kleine nerd al niet achter je computer vandaan te slaan;
 • bent gek op ondernemen en zit niet graag stil;
 • wordt enorm blij van mooie code;
 • wordt nog blijer als die code waarde voor gebruikers toevoegt;
 • doet dit het liefst in een taal als Scala, C# of Java;
 • bent niet bang voor klanten;
 • zoekt ze zelfs graag op;
 • leert graag nieuwe dingen;
 • leert deze dingen ook graag aan anderen.

Dit krijg je ervoor terug

Naast standaard perks als een goed salaris en een dagelijkse uitgebreide lunch, vinden we kennisdeling & ontwikkeling enorm belangrijk. Wij zijn continu aan het zoeken naar manieren waarop het beter kan. Dat doen we binnen én buiten Infi. 

Om je hierbij te helpen krijg je van ons de volgende perks:

Ontwikkelingsbudget

Remote werken

Hardware naar keuze

Reiskosten vergoed

Volledig pensioen

Pensioenadvies

Conferenties & meetups

Toffe uitjes

Headspace-account

Onbeperkt perenijsjes

Kom je binnenkort eens kennismaken?

Klik op de oranje knop hieronder en laat van je horen. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd even bellen met Ely of Freek op 030 - 23 25 888. Hopelijk tot snel!

P.S: we horen wel eens dat mensen niet durven te solliciteren omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Nergens voor nodig - je bent waarschijnlijk beter dan je denkt!