Software developer Amsterdam

Kom kennismaken

Software developer gezocht

Bouw jij behalve aan webapplicaties ook graag mee aan een jonge vestiging? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

FULL-TIME · AMSTERDAM

Wat je bij ons gaat doen

Je gaat als ervaren developer binnen onze jonge vestiging in Amsterdam werken aan de doorontwikkeling van een volledig door ons gebouwd systeem, en werkt ook mee aan systemen die we voor onze nieuwe klanten bouwen. Bij al deze projecten zetten we je voor front- én back-end in. Lekker veel variatie dus!

Omdat je in een pas opgerichte vestiging aan de slag gaat zijn nog niet alle paden gebaand. Dit betekent dat we een ondernemende collega zoeken die het geen probleem vindt om in een klein team volgens een nog niet volledig uitgestippeld proces te werken. Dit betekent ook dat je actief mee zal werken aan de werving van nieuwe klanten én het zoeken van nieuwe collega's. Heb je altijd al je eigen stempel op een bedrijf willen drukken? Dit is je kans!

We werken bij voorkeur volgens de agile principes van Scrum en Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt in ons team nauw samen met je klant, die een Product Owner levert. Samen zijn wij volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product. Het kan dus zijn dat je de ene dag met een design aan het pielen bent, terwijl je de volgende dag in een database aan klussen het klussen bent. Wij werken hecht samen en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Kijk ook eens naar ons manifest!

Onze tech stack

In welke taal je gaat werken zal verschillen. We werken veel in .NET Core, maar ook Java, PHP en Typescript passeren de revue. Daarnaast zijn we op dit moment ook aan het experimenteren met Clojure en Elm. Frontend-technisch doen we op het moment veel in React, maar ook Angular en VueJS komen voorbij. We zijn flexibel en kijken graag per project wat het beste past.

Qua ontwerp- en ontwikkelprincipes zijn wij fan van Test Driven Development en Domain-Driven Design. We passen graag Continuous Integration en Continuous Deployment in onze projecten toe. We experimenteren veel en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten zoals je begrijpt niet vast aan programmeertalen of tools, maar een paar van onze favorieten zijn:

Wat je bij ons kan leren

Je krijgt bij ons veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Althans, op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft met nieuwe dingen leren en jezelf verbeteren! Kansen genoeg, om er maar een paar te noemen: 

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen. Van frontend-fanaat tot backend-baas, ieder z'n specialiteit.
 • Iedereen denkt en praat mee over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.
 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groepje in een zelfgekozen onderwerp. Een soort mini-opleiding!
 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.
 • Elke maand hosten we een meetup die we interessant vinden. Van accessibility tot onze DevOps, genoeg inspiratie!
 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Toffe conferentie in het buitenland? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Jij...

 • was vroeger als kleine nerd al niet achter je computer vandaan te slaan;
 • bent gek op ondernemen en zit niet graag stil;
 • helpt graag met het opzetten van een nieuwe vestiging;
 • bent niet bang voor klanten;

 • zoekt ze zelfs graag op voor een acquisitiegesprek;

 • wordt enorm blij van mooie code;
 • wordt nog blijer als die code waarde voor gebruikers toevoegt;
 • doet dit het liefst in een taal als C#, Java of TypeScript;
 • leert graag nieuwe dingen;
 • leert deze dingen ook graag aan anderen.

En ons selectieproces ziet er zo uit

Dit krijg je ervoor terug

Naast standaard perks als een goed salaris en een dagelijkse uitgebreide lunch vinden we kennisdeling & ontwikkeling enorm belangrijk. Wij zijn continu aan het zoeken naar manieren waarop het beter kan. Dat doen we binnen én buiten Infi. 

Om je hierbij te helpen krijg je van ons de volgende perks:

Ontwikkelingsbudget

20% eigen tijd
Onbeperkt congresbudget
Onbeperkt boeken kopen

Remote werken

Thuiswerken in overleg
VPN beschikbaar
 

Hardware

Setup naar keuze

Reiskosten vergoed

Woon-werkverkeer
Andere werkgerelateerde reiskosten

Pensioen

Degelijk pensioen
Gratis onafhankelijk advies

Conferenties
& meetups

Events tijdens kantooruren
Meetups & Dojo's
INFI-CON

Participatie

Medezeggenschap in
de bedrijfsvoering

Toffe uitjes

Maandelijkse borrel
Gevulde koelkasten
Lekkere lunch
Bedrijfsuitjes

Bijdrage aan happiness

Premium Headspace account
óf een app naar keuze

Onbeperkt perenijsjes

(óf waar je maar trek in hebt...!)

Kom je binnenkort eens kennismaken?

Klik op de oranje knop hieronder en laat van je horen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd even bellen met Ely of Rutger op 030 - 23 25 888. Hopelijk tot snel!

P.S: we horen wel eens dat mensen niet durven te solliciteren omdat ze denken dat ze niet goed genoeg zijn. Nergens voor nodig - je bent waarschijnlijk beter dan je denkt!