Software developer (Amsterdam)

Kom kennismaken

Software developer (Amsterdam)

Bouw jij, behalve aan webapplicaties, ook graag mee aan een jonge vestiging? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

32 - 40 uur

Wat je bij ons gaat doen

Je gaat als ervaren developer binnen onze jonge vestiging in Amsterdam werken aan de doorontwikkeling van een volledig door ons gebouwd systeem, en werkt ook mee aan systemen die we voor onze nieuwe klanten bouwen. Bij al deze projecten zetten we je voor front- én back-end in: veel variatie, dus.

Omdat je in een pas opgerichte vestiging aan de slag gaat, zijn nog niet alle paden gebaand. Dit betekent dat we een ondernemende collega zoeken die het geen probleem vindt om in een klein team volgens een nog niet volledig uitgestippeld proces te werken. Heb je altijd al je eigen stempel op een bedrijf willen drukken? Dit is je kans!

We werken bij voorkeur volgens de agile principes van Scrum en Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt in ons team nauw samen met je klant, die een Product Owner levert. Samen zijn wij volledig verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het product. Het kan dus zijn dat je de ene dag met een design aan het pielen bent, terwijl je de volgende dag in een database aan klussen het klussen bent. Wij werken hecht samen en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Kijk ook eens naar ons manifest!

Onze tech stack

Op de backend werken we bijvoorbeeld met .NET Core, in PHP met een modern framework of met NodeJs (vaak met Typescript). Aan de frontend werken we momenteel vaak met Vue, maar ook React en Angular komen voorbij. We hebben natuurlijk allemaal zo onze voorkeuren, maar we blijven flexibel en kijken graag wat het beste past bij het team en het project.

Verder experimenteren we graag, momenteel bijvoorbeeld met Svelte, Deno en Rust. In lopende projecten zie je dus ook dat we veel aandacht besteden aan up to date (of zelfs edge) zijn.

Als het gaat om ontwerp- en ontwikkel-principes, zijn wij fan van Test Driven Development en Domain-Driven Design. We passen graag Continuous Integration en Continuous Deployment toe in onze projecten. We experimenteren constant en onderzoeken continu hoe we ons werk nog makkelijker en mooier kunnen maken.

We zitten niet vast aan onze tooling, maar we werken onder meer met:

Wat je bij ons kunt leren

Je krijgt bij ons veel vrijheid - en dus verantwoordelijkheid - om je rol in te vullen zoals jij denkt dat goed is. Op één voorwaarde: dat je actief bezig blijft jezelf te ontwikkelen!

Kansen genoeg:

 • Je bent omringd door slimme, ervaren developers die je graag helpen. Van frontend-fanaat tot backend-baas, ieder z'n specialiteit.
 • Iedereen denkt en praat mee over de bedrijfsvoering, dus ook over ondernemen kun je bij ons een hoop opsteken.
 • Jaarlijks organiseren we verschillende leergangen. Tijdens een leergang duik je met een groepje in een zelfgekozen onderwerp. Een soort mini-opleiding!
 • We organiseren regelmatig openbare coding dojo's waarin we met z'n allen aan de slag gaan met een nieuwe taal of een leuk complex vraagstuk.
 • Elke maand hosten we een meetup die we interessant vinden. Van accessibility tot onze DevOps, genoeg inspiratie!
 • Je krijgt van ons ook nog eens een vrijwel onbeperkt opleidingsbudget. Toffe conferentie in het buitenland? Ga ervoor! Opleiding om je te verdiepen in UX? Klinkt zinnig, doe 't!


Wat we van jou verwachten

Jij...

 • bent gek op klooien met computers;
 • bent ondernemend en zit niet graag stil;
 • helpt met de groeispurt van een nieuwe vestiging;
 • bent niet bang voor klanten en denkt graag met ze mee;

 • wordt enorm blij van mooie code;

 • wordt nog blijer als die code waarde voor gebruikers toevoegt;
 • werkt het liefst in een taal als C#, Java of TypeScript;
 • leert graag nieuwe dingen;
 • deelt je kennis graag met anderen.

Ons selectieproces in beeld:

In tijden van thuiswerken voeren we onze kennismakingsgesprekken virtueel.

Dit krijg je ervoor terug

Een goed salaris. Je instapsalaris hangt af van je ervaring, en daarna groei je jaarlijks volgens een transparant systeem.

Aandacht voor jouw ontwikkeling. Je mag ons geld en onze tijd inzetten om te leren, binnen én buiten Infi. Generalist of specialist, ondernemer of evangelist: jij bepaalt.

Fijn werken staat voorop, wij geven graag geld uit aan goed materiaal en de juiste licenties. Het is trouwens ook jóuw geld: bij een vast contract krijg je certificaten van aandelen in Infi.

Zo zetten we jouw werkgeluk centraal:

hardware & OS
naar keuze

ontwikkelings-budget

degelijk pensioen

participatie

conferenties
& meetups

aandacht

Kom je binnenkort eens kennismaken?

Solliciteer direct met de oranje knop hieronder. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd even bellen met Susanne of Rutger op 030 - 23 25 888. Hopelijk tot snel!